CX

Ciber intel·ligència

L’objectiu de la ciber intel·ligència és recopilar i analitzar dades per generar informació útil que ajudi a la presa de decisions en una sèrie de preguntes plantejades prèviament. Al món dels negocis , s’utilitza per rastrejar informació robada , fer un seguiment de la imatge de la marca i advertir sobre l’amenaça d’un ciberatac.

Què s’entén com a Ciberintel·ligència?

La ciberintel·ligència és una prestació de vigilància en l’àmbit digital, un servei que ajuda i permet comprendre conceptes. És a dir, és el procés de recopilar coneixements i evidències respecte a amenaces que poden afectar la informació duna empresa.
N

Seguretat

N

Confiança

Tècnica

Aconsegueix informació d’amenaces de l’entorn de les organitzacions (com, per exemple, per tipus de sector).

Tàctica

Aconsegueix informació dels incidents patits per les organitzacions o indicadors de compromís d’aquests (IOC) per verificar que els sistemes de seguretat són capaços d’evitar-los, contenir-los o solucionar-los.

Estratègica

Obté informació a nivell mundial sobre les tendències actuals a les amenaces i el cibercrim que està succeint.

Filtracions de dades sensibles o confidencials

Informació corporativa daccés restringit fora de lentorn de TI de lorganització. Les principals troballes són dades de targetes de crèdit, usuaris i credencials, documents sensibles i informació altament confidencial.

OSINT

Obtenció d’informació

La vigilància digital se centra en esdeveniments que tenen lloc fora del perímetre de seguretat de les companyies. L’obtenció d’aquesta informació d’intel·ligència s’aconsegueix mitjançant Cerca a Internet, Dark Web i Deep Web sobre una organització. Per això s’utilitza informació de la mateixa, com els dominis corporatius, els perfils oficials a les xarxes socials, rangs d’adreces IP públiques, conceptes a monitoritzar i paraules clau associades, etc.
N

Efectivitat

N

Acció

Ciberseguretat

CiberSeguretat i CiberIntel·ligència: Quina diferència hi ha?

Moltes vegades aquests dos termes es confonen, però per descomptat no són el mateix.

La ciberseguretat se sustenta en 3 pilars que s’han d’enfortir:

N

Prevenció

N

Detecció d'amenaces

N

Reacció

Fortalesa Legal i Tècnica
El més alt nivell de garanties per als serveis de la societat de la informació

Contacte'ns

info@certhox.com

(+34) 618787091

Vic, 08500

Posa't en contacte amb nosaltres: