Certhox

Certificació Digital

Xarxes socials i missatgeria instantània

Correu Electrònic

Instagram

Whatsapp

Twitter

Telegram

Facebook

Què és CerthoX i la certificació de continguts digitals?

La tecnologia ha fet possible que qualsevol persona publiqui contingut a Internet i ho faci accessible a l’instant des de qualsevol lloc del món. Si a això li sumem el fet que Internet és un mitjà volàtil, ens trobem en una situació en què el contingut publicat pot canviar-se o eliminar-se amb freqüència sense que es noti. La gent ha sabut treure el millor i el pitjor d’ells per la seva versatilitat i rapidesa. Si a això li sumem el fet que Internet és un mitjà volàtil, ens trobem en un entorn on el contingut que es publica moltes vegades pot ser modificat o fins i tot eliminat sense deixar rastre.

A CerthoX brindem als nostres clients la capacitat d’examinar el contingut de qualsevol lloc web (públic o privat) i qualsevol arxiu. Una web pot ser una xarxa social , un vídeo, l’àrea privada del nostre banc, la web d’una organització, un fòrum, etc.

Què significa “amb validesa legal”?

Per certificar el contingut d’un lloc web o fitxer en un moment determinat com un tercer imparcial, CerthoX crea un document electrònic. Aquest document està signat amb tecnologia de signatura electrònica avançada que compleix amb la normativa europea eIDAS. Això assegura l’autenticitat, integritat i no repudi del document produït per CerthoX

D’acord amb l’article 324 de la Llei d’enjudiciament civil, els documents electrònics creats per CerthoX es consideren documents privats i, per tant, seran sotmesos a judici en ple de conformitat amb l’article 326 de la Llei d’enjudiciament civil.

Garanteix CerthoX l’admissió de la prova digital?

L’acceptació de les proves per part dels tribunals no depèn únicament de la veracitat de les mateixes. Altres criteris, com si és una prova necessària, si és adequada per resoldre el problema o si es va presentar dins del termini adequat, són avaluats pels jutges per determinar si es pot introduir alguna cosa en el procés, però aquests criteris només depèn de l’experiència o coneixement de la part que ho va proporcionar. A CerthoX, només podem confirmar que una determinada peça de contingut digital existeix o va existir i que la còpia que se n’està fent és la mateixa peça de contingut .
El jutge que, juntament amb les altres proves practicades, en dictarà el veredicte, en determinarà el valor probatori del certificat presentat.

Fortalesa Legal i Tècnica
El més alt nivell de garanties per als serveis de la societat de la informació

Contacte'ns

info@certhox.com

(+34) 618787091

Vic, 08500

Posa't en contacte amb nosaltres: