CerthoX

Serveis de

Certidicació de Continguts Digitals

Qés la Certificació de Continguts Digitals?

Actualment, la fórmula per validar continguts digitals és la certificació. Una comunicació digital és fàcilment manipulable, per tant, si un tercer no certifica la integritat del contingut de les comunicacions que reflecteixen el contingut de les RRSS o els continguts en línia, aquestes comunicacions seran impugnades gairebé íntegrament als tribunals.

Certifiquem el contingut i et donem la prova digital que necessites per demostrar la veracitat de la informació que t’interessa.

Certhox Certificació Digital

Certificació de Continguts Digitals

El mètode actual per validar contingut digital s’anomena certificació de contingut digital. La comunicació digital és fàcilment manipulable, ja sigui a través d’eines especialitzades que l’habilitin o programari d’edició d’imatges. exactitud de la informació inclosa en les comunicacions que reflecteixen el contingut de les converses o altres materials, és gairebé segur que aquests seran impugnats als tribunals.

Certificació Digital Certhox

Ciber Intel·ligència

La ciber intel·ligència recol·lecta i analitza dades amb l’objectiu de generar informació valuosa que permeti facilitar el procés de presa de decisió davant d’una sèrie de qüestions prèviament plantejades. Al món empresarial s’utilitza per identificar informació exfiltrada, controlar la imatge de marca, o alertar de la possible perpetració d’un ciberatac.

Intel·ligència Estratégica de Fonts Obertes

Convertim dades i informació no connectades (Fonts Obertes -OSINT-, Fonts Oficials -OpenData-, Xarxes Socials -BigData-, i Fonts Humanes -HUMINT-) en coneixement per a la presa de decisions estratègiques i operatives; utilitzem la tecnologia adequada i el programari d’intel·ligència per trobar, recopilar i organitzar totes les dades disponibles.

Realitzem informes complets garantint-li la veracitat, pertinença, rellevància i precisió de la informació, ajudant-lo a interpretar-la i recomanant-li com abordar-la per obtenir els millors resultats.

Tot els Sectors són Importants

En qualsevol àmbit professional, públic o privat, on es gestionen persones, tecnologia, processos i activitats de forma contínua, és fonamental comptar amb un pla de mesures de seguretat continu i revisable.

Intel·ligència Corporativa

Gestió de seguretat

Investigació

Ciber intel·ligència

Fortalesa Legal i Tècnica
El més alt nivell de garanties per als serveis de la societat de la informació

Contacte'ns

info@certhox.com

(+34) 618787091

Vic, 08500

Posa't en contacte amb nosaltres: